BOLU / GÖYNÜK - Şehit Ziya Sarpkaya Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bahattin YÜKSEL ve Şube Müdürümüz Hasan KESKİN 1.dönem sonu karnelerini ve hikaye kitaplarını öğrencilere dağıtmak için okuluzu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Yusuf Çelebioğlu ve 8/A sınıfı rehber öğretmeni Şükran ŞENER müdürlerimizle birlikte öğrencilere karnelerini dağıtıp iyi tatiller temennisinde bulundular.

Ock

Okulumuz ortaokul öğrencileri gruplar oluşturarak kendi elleriyle pasta yaptılar. İlkokul öğrencilerimiz jüri olarak değerlendirme yaptılar ve bu festival sonunda yapılan pastaları hep birlikte afiyetle yediler. Ayrıca masa tenisi ve satranç turnuvalarındada kıyasıya bir rekabet vardı. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz Narzanlar İlk/Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile beraber sosyal etkinlik kapsamında yangın tatbikatı düzenlenmiştir.

Kas

Matematik Seferberliği Çalıştayı Antalya'da tamamlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 84'üncü yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen, öğrenci ve velilerimizle beraber coşkuyla kutlandı.

Ekm

Anız, toprak içinde kalan bitki kökü, nadasa bırakılmaksızın ekilen tarla, mısır sapı, biçilmeden toprakta kalan saplar, tarla sınırındaki otlar,  biçilen ekinin tarlada kalan sapına verilen addır.

Ekm

Bolu Afad Şube Müdürü İbrahim Sarıdoğan öğrencilerimize afet eğitimi verdi.

Kas

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlama programı yapılmıştır. Programın öneminde bütün hayvanların yaşam önünde eşit doğduğu ve aynı var olma hakkına sahip olması gerektiği vurgulandı. Programda kapılarının önüne bırakmaları için öğrencilerimize kedi maması dağıtıldı.Programı düzenleyen İngilizce öğretmenimiz Hatice Hilal TÜRKSEVER'e ve Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü öğrencilerimize teşekkür ederiz.