BOLU / GÖYNÜK - Şehit Ziya Sarpkaya Ortaokulu

Gerişler Anasınıfımızdan Yaşlılar Haftası Etkinliği

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anlat-ciz etkinliğimiz

Ara

Okulumuz öğrencilerine Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı tarafından İlkyardım eğitimi verildi.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Köyümüzde Yaptığımız 100.Yıl yürüyüşümüz

Gerişler anasinifimizin etkinliklerinden seçmeler

May

Okulumuz öğrencileri ilçe genelinde yapılan masa tenisi turnuvasında yıldız kızlarda 1.lik ve 3.luk minik kızlarda 1.lik ve minik erkeklerde 3.luk kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz

May

6 Şubat'ta asrın felaketi olarak nitelenen depremden etkilenen 11 ilimize yardım için düzenlediğimiz kermesimizi İlçe Kaymakamimiz Sayin Ferhat GÜR idari amirlerimiz protokol üyeleri velilerimizin katilimiyla gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımiza öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Onlar geriye dönmeyi hiç düşünmediler."

Mrt

Okulumuz belgesel salonunda tüm velilerimize  " Yarınlarımız,geleceğimiz olan öğrencilerimizi yetişme sürecinde okul-aile işbirliği içerisinde izlememiz gereken yol, çocuklarımızı ahlaki ve eğitsel yönden başarılı birer birey haline getirebilmek için yapmamız gerekenler" ile ilgili seminer yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.