BOLU / GÖYNÜK - Şehit Ziya Sarpkaya Ortaokulu

Şehit Ziya Sarpkaya Ortaokulu

NARZANLAR KÖYÜ GÖYNÜK/BOLU
Vizyon
Tüm öğrencilerimiz ve aileleri bizim hedef kitlemizdir.Bilgi kaynaklarından en iyi şekilde faydalanabilme ve bu yolla yeni bilgiler üretebilen,gelişmiş,düşündüğünü rahatça ifade edebilen,doğrularını ortaya koymaktan çekinmeyen,insan ilişkileri kuvvetli,Cumhuriyetin gerektirdiği bilgi donanımına sahip,Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,ufku geniş, yeniliklere açık,yaratıcı tüm insanlarla ve kendisi ile barışık öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Narzanlar İlköğretim Okulu Personeli olarak; Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkacak onları koruyup geliştiren ülkesine ve Cumhuriyetin Temel İlkelerine bağlı,kendinden emin zihin ve beden gücü gelişmiş,sosyal kültürel etkinliklerde bulunabilen düşündüklerini ana dilini etkili bir biçimde kullanarak ifade edebilen,kendisini geliştirerek çevresinin de ufkunu açabilen,ülkesini ve milletini her şeyin üstünde tutabilen,aile ve ulus duygusu gelişmiş çağdaş bireyler yetiştirmek.
DERSE BAŞLAMA : 09.00 DERSİN BİTİŞİ : 13.30
Ulaşım
İstanbul-Göynük 220 İzmit-Adapazarı-Ali Fuat Paşa-Taraklı-Göynük Ankara-Göynük 230 Ankara-Ayaş-Beypazarı-Nallıhan-Göynük 260
NARZANLAR KÖYÜ GÖYNÜK / BOLU